Review Sportstribe

review-sportstribeWoon je in Den Haag en houd je van sporten en-/of lekker gezond eten? Dan zijn de maaltijden van Sportstribe zeker iets voor jou! Zeker als je even geen zin hebt om te koken of simpelweg geen tijd hebt om boodschappen te doen en te koken. Waarom? Dat vertel ik hieronder!

Luigi zijn enthousiasme en passie over gezond eten en sporten zijn onwijs. Luigi maakt en verkoopt zijn verse, zelfgemaakte maaltijden via thuisbezorgd.nl. En omdat hij samenwerkt met de groenteboer Joe’s shop, zijn alle producten altijd vers en voedzaam. Daarbij geeft hij productinformatie, wat voor een sporter ideaal is. Nog veel meer informatie over (langdurig) sporten en voedingsmiddelen geeft hij op zijn website! Wanneer je graag meer wilt weten over de producten die Luigi gebruikt, kan je dit dus gewoon opzoeken. Daarnaast zijn zijn recepten afwisselend, smaakvol en vooral heel erg voedzaam. Ennnn (pluspunt): helemaal niet prijzig! Zeker gezien hij verse producten gebruikt. En dat wordt gewoon bij jou thuis gebracht!

Ben je nieuwsgierig geworden naar de recepten van Luigi? Laat dan een heerlijke maaltijd bij jou thuis gebracht worden via: www.thuisbezorgd.nl/sportstribe. Hieronder nog wat fotoSnack Sportstribe ‘s van 2 lekkere snacks en een sportdrankje.

 

 

Sportstribe sportdrank _DSC0635

Deel & inspireer!
  •  
  •  
  •  
  •  
  •