Ik was meteen fan toen ik de eerste keer zoete aardappel proefde. We maken deze groente dan ook erg vaak klaar – bijvoorbeeld verwerkt in zoetigheid (chocolade taartjes) of als… Lees meer →
De eerste keer dat ik een recept met kweeperen maakte, pakte verrassend goed uit. Het was een combinatie met knolselderij wat resulteerde in een knolselderijsoep met kweeperen & walnoten. Dus… Lees meer →
Meestal staan er American pancakes of gezonde wafels bij mij op het menu als ontbijt. Voor mijn gevoel begin ik de dag dan altijd goed & vrolijk haha. Als ik… Lees meer →
Mijn zus kookt graag recepten uit het Midden-Oosten en haar Marokkaanse gehaktballetjes in tomatensaus zijn de lekkerste! Daarom staat dit gerecht ook steeds vaker bij ons op tafel. Ik heb… Lees meer →
Sinds ik gierst heb ontdekt, staat deze (glutenvrije) graankorrel vaak bij mij op het menu. Dat komt omdat gierst makkelijk te bereiden is en een neutrale smaak heeft (vergelijkbaar met… Lees meer →
Vorige week had ik voor mezelf een heerlijke snack gemaakt van amandelen + dadels + cacaopoeder + sinaasappel. En gisternacht toen ik bed lag (bij mij komen zulke ideeën pas… Lees meer →
Herfst is echt absoluut mijn favoriete seizoen! De kleuren & geuren in de natuur, de donkere avonden met kaarsjes aan en natuurlijk herfstgroenten zoals champignons & pompoen. Zo maakte ik… Lees meer →
Gezonde en lekkere salades hoeven niet ingewikkeld te zijn. Eéntje zonder toeters en bellen is deze simpele salade van rucola & mix van pitten. Een salade die past bij bijna… Lees meer →
Mijn ochtend begin ik eigenlijk altijd al met een zoet ontbijt (jup, ik ben een echte zoetekauw). Deze gezonde rijstepap is zo’n voorbeeld. Gemaakt van ronde zilvervliesrijst raak je er… Lees meer →
Ik ben nogal een pannenkoeken fan, maar ik moet toegeven – deze wafels zijn nog veel makkelijker te maken. Je hebt er namelijk geen omkijken naar tijdens het bakken. En… Lees meer →