Koken met seizoensproducten die van Hollandse bodem komen & met producten die wat minder bekend zijn – dat vind ik echt leuk. Alsof deze producten het éxtra verdienen om goede… Lees meer →
Om heel te eerlijk zijn ben ik niet zo’n grote fan van zuurkool, maar pas geleden heeft mijn zusje me verrast met haar lekkere zuurkoolstamppot. Mijn moeder heeft me dit… Lees meer →
Ben je een mais liefhebber net als ik? Dan kan ik dit recept zeker aanraden! Deze simpele maissoep zet je namelijk binnen een mum van tijd op tafel en is… Lees meer →
De smaak van geroosterde noten, pitten en zaden vind ik errrug lekker dus daarom rooster ik deze smaak-en voedingsstoffen-bommetjes vaak even kort in de pan. Toen is het idee ontstaan… Lees meer →
Een tijdje terug had ik zo’n zin in een pizza en ietsje minder zin om te wachten op het rijzen van het deeg… Dus toen dacht ik hé, dan maak… Lees meer →
Deze salade staat al sinds 2013 (dat is te zien aan de foto’s haha) op mijn blog, maar zelf maak ik ‘m nog regelmatig. De cherrytomaten en dadels maken deze… Lees meer →
Havermout is zo’n product wat je kunt verwerken in heel veel (gezonde) desserts. Het leuke van havermout is dat het gezonder is dan normale witte bloem. Zo bevat het vitamines… Lees meer →
Tiramisu is zo onwijs lekker en stond dus hoog op mijn lijstje om eens simpeler, voedzamer en makkelijker te maken. Met zes pure ingrediënten is dit dessert zo gemaakt. En… Lees meer →
De eerste keer dat ik deze gezonde bananenpannenkoek maakte, was dat eigenlijk per toeval – omdat ik écht helemaal niks meer in huis had op vakantie. Behalve een banaan en… Lees meer →
Couscous salade met feta, pistachenoten, abrikozen en munt: hét recept van mijn zus. Een recept dat je váker wilt maken. Dat komt omdat de salade makkelijk en snel te maken… Lees meer →