JOUW FABRIEK

Jouw Fabriek is een uiting van mijn liefde + passie + kennis van het lichaam & voeding. De werking van het lichaam vergelijk ik met een fabriek. Hoe beter de grondstof (lees: goede voeding) en het onderhoud (lees: goede leefstijl) hoe beter het eindproduct is (lees: een gezond + fit + energiek lichaam). Met basiskennis over het lichaam & voeding begrijp je hoe dit ingewikkelde proces werkt en bepaal je zelf de kwaliteit van het eindproduct.
LEER

INSPIRATIE

Ik help je graag bij het ontwikkelen van een eetpatroon dat uniek en afgestemd is op jouw wensen en behoeften. Dit is niet altijd even gemakkelijk dankzij onze omgeving, tegenstrijdige informatie en onze (verkeerd aangeleerde) eetgewoonten. Om je verder te helpen, kun je makkelijke + lekkere + voedzame recepten (plus de gezondheidsvoordelen) vinden. Verder lees je inspiratievolle blogs over voeding, het lichaam en eetgewoonten die jou kunnen helpen!

LEES

HULP NODIG?

Het ontwikkelen van een gezond eetpatroon wat specifiek en alleen past bij jouw lichaam en jouw leefstijl, voorkeuren en (sociale) omgeving is niet makkelijk… Wat jouw vraag en-/of doel ook is, als professioneel diëtist/voedingsdeskundige wil ik je graag begeleiden om je doel te behalen! Aandacht + persoonlijke zorg + liefde zijn de kernpunten van mijn diensten, zowel face-to-face als online. Geïnteresseerd in mijn diensten? Bekijk hier de opties!

VIND

Zie + maak mijn (allernieuwste) recepten

Lees mijn (allernieuwste) blogs

Back to Top