Wat grappig om recepten uit de oude doos te vinden. Dit klassieke pesto recept was één van mijn eerste recepten op mijn blog en is (én blijft) ongelofelijk lekker. Pesto… Lees meer →
Met een paar simpele ingrediënten kun je een heerlijke dip maken. Deze heerlijke Baba Ganoush, is namelijk een “dip” van onder andere geroosterde aubergine, tahin en citroensap. En zo waan je… Lees meer →
Hangop. Wat is dat eigenlijk? Heel simpel, gewoon yoghurt waarvan het vocht is onttrokken. Voor dit recept heb ik sojayoghurt gebruikt, maar dit kun je natuurlijk vervangen door een andere… Lees meer →
Ik heb laatst héérlijk Grieks gegeten met onder andere tzatziki (ja, ik eet heel af en toe zuivelproducten). Maar omdat ik me beter voel als ik geen zuivel eet, heb… Lees meer →
Misschien vraag je je af; pastasaus van bloemkool?! Uhu, van bloemkool. En het is lekker! Dit recept is ideaal om kinderen (en volwassenen) meer groente te laten eten zonder dat… Lees meer →
Dit recept heb ik van mijn zus gejat (mét toestemming), omdat ik verrast was hoe lekker (en gezond) deze dip is. Je kunt er de lekkerste rauwe groenten in dippen,… Lees meer →
Een Mexicaanse maaltijd is geen Mexicaanse maaltijd als er geen guacamole bij wordt gegeten. Guacamole is een onwijs gezonde “dip” van onder andere avocado, tomaat en ui. Gelukkig kan je… Lees meer →
Zelfgemaakte hummus was één van mijn eerste gerechten die ik probeerde te maken toen ik mijn site ben begonnen. Achteraf waren de foto’s te lelijk om op de site te… Lees meer →