Hi, welkom op Jouw Fabriek!

Via Jouw Fabriek deel ik mijn voeding & diëtetiek kennis en leg ik in drie stappen uit wáárom voedzaam eten belangrijk is. Stap 1: informatie over de werking van het lichaam, stap 2: alle kennis over voeding en stap 3: gezonde en makkelijke recepten. Na deze stappen wordt het een stuk makkelijker en leuker om gezond te eten waardoor je je energieker, fitter en blijer gaat voelen. 

Enjoy!
Marloes

Stap 1: Hoe werkt jouw fabriek?

Het lichaam werkt eigenlijk net als een fabriek. Je eet, dit wordt verwerkt en het resultaat is een goed werkende machine. Maar omdat het lichaam zo ingewikkeld in elkaar zit en bepaalde stoffen nodig heeft om goed te kunnen werken, moet je wel weten hoe dit in zijn werk gaat. Dan pas kun je begrijpen waarom je “gezond” eten nodig hebt. Begin dus bij het begin.
Lees meer over jouw lichaam

Stap 2: Welk brandstof heeft je lichaam nodig?

Voeding zorgt voor energie, maar levert ook voedingsstoffen die het lichaam nodig heeft in bepaalde hoeveelheden om optimaal te kunnen functioneren. Maar hoe zit dit dan precies? In deze blogs kun je lezen welke én hoe veel voedingstoffen nodig zijn om optimaal te kunnen functioneren. Zo wordt het een stuk makkelijker om gezonde keuzes te maken!

Lees meer over voedingsstoffen

Stap 3: Ga zelf aan de slag met recepten!

Tenslotte kun je al je kennis over het lichaam en voedingsstoffen toepassen door gezond te gaan eten. Nu je begrijpt hoe je lichaam werkt en wat voeding met je lichaam doet is het tijd om zelf aan de slag te gaan! Op Jouw Fabriek vind je allerlei gezonde, makkelijke recepten die verantwoord en lekker zijn. En natuurlijk zijn ze vooral voedzaam!

Klik hier voor recepten

Zie hier mijn (allernieuwste) recepten

Raak geïnspireerd: Lees tips en informatie over het lichaam en eten

Back to Top
E:marloes@jouwfabriek.nl | T: +31 (0) 6 27 53 89 98
Translate »